HEt OC Huisch

Van alle disputen die TSV Plato herbergt hebben wij als een van de weinigen een eigen dispuuthuis waar wij dan ook vaak te vinden zijn. Sinds 1 februari 2012 is ons dispuut in het verrijkende bezit gekomen van ons eigen OC Huisch waar op dit moment 7 leden woonzaam zijn. Een volksverhuizing vanuit alle pauperbuurten in en rondom Tilburg kwam tot stand en leidde naar Groenstraat 151a te Tilburg.

In een aantal weken tijd werd het Huisch omgetoverd van een karkas achtergelaten door aspergestekers tot een bruisend studentenhuisch. Het OC Huisch fungeert en voelt als een echte thuisbasis voor alle leden van Omnis Cervisia. Er is altijd tijd voor het nuttigen van een flesje overheerlijk gerstenat of een andere alcoholische versnapering, of dit nu zonder of met het spelen van diverse drankspelen wordt bereikt. De poorten van het OC Huisch staan altijd voor iedereen open, dus voel je zeker geroepen om eens langs te komen voor een borrelavondje of een koningse naborrel. Gezelligheid kent namelijk geen tijd! 

Wanneer de zon wel schijnt resideren de bewoners vaak in nuchtere doch brakke toestand in de woonkamer, genietend van de grote keur aan culinaire programma’s van 24Kitchen of hoogstaand vermaak op de landelijke campingzenders. Vindt u niemand in de woonkamer? Kijk dan nog eens op ons dakterras of in ons zwembad!