Over OC

Het was een mooie dag in september 2011. De actieve leden van jaarclubs D.A.M.B. en Stercus Tauri besloten de handen ineen te slaan en zelf een dispuut op te richten. Deze magnifieke beslissing heeft op 30 juni 2014 geleid tot de erkenning van Herendispuut Omnis Cervisia, een dispuut dat verbonden is aan de Tilburgse Studentenvereniging Plato.

Laat het duidelijk zijn dat wij, en velen met ons, hedonisme hoog in het vaandel hebben staan. Dat is echter niet de enige factor die onze leden aan elkaar en aan het dispuut bindt. Scherpzinnigheid, kritisch vermogen, toegankelijkheid en de vele sterke karakters maakt onze leden uniek en bindt ons als collectief. 

Het dispuut draagt de vereniging een warm hart toe en probeert dan ook altijd goed vertegenwoordigd te zijn in commissies. Bij vrijwel elke activiteit, op Sociëteit Akademeia of daarbuiten, zijn wij te vinden. Tevens hechten wij veel waarde aan individuele ontwikkeling; het dispuut poogt er aan bij te dragen dat haar leden een juiste combinatie tussen genot en ambitie weten te vinden.

Spreek ons eens aan als je wat meer wil weten over de leden of het dispuut. We zijn immers de moeilijkste niet. 

Saluut en BMDM!